Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

28-04-2021

WINKELEN ZONDER AFSPRAAK EN TERRASSEN GEOPEND

Vanaf 28 april mag er gewinkeld worden zonder afspraak! Daarnaast mogen de terrassen open van 12:00 tot 18:00 uur. Dit is goed nieuws voor onze ondernemers. Zien we je snel in winkelcentrum Emiclaer?

Voor de winkels en horecagelegenheden gelden nog wel voorwaarden. Voor de winkels geldt dat er nog steeds een maximaal aantal bezoekers in een winkel zijn toegestaan. Probeer op een rustig tijdstip te gaan. Het dragen van een mondkapje in de winkel blijft verplicht. 

Voor de horeca geldt dat alleen buitenterrassen open mogen. Hiervoor moet je reserveren, dit kan aan de deur. Het maximaal aantal gasten op een terras is 50. Zelfbediening is niet toegestaan en er zijn vaste zitplaatsen. Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar. Met kuchschermen mogen tafels op minder dan 1,5 meter afstand van elkaar staan. 

Tot snel in winkelcentrum Emiclaer.

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels & supermarkten
OPENINGSTIJDEN

Privacy | Cookies | Urban interest