Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

Er is altijd wel iets te doen in en rondom Emiclaer!

Hier houden wij je op de hoogte van alle evenementen in en rondom het winkelcentrum. Emiclaer on the Beach, optredens,  meet & greet met Loekie en nog veel meer. Je vindt het allemaal bij Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Zomer of winter, een gezellige sfeer is er altijd!

Weten wanneer jij bij Emiclaer moet zijn? Houd deze pagina in de gaten. 

Halloween op Emiclaer

Halloween komt er weer aan en daarom organiseert Winkelcentrum Emiclaer leuke activiteiten voor jong en oud! Het griezelcircus is er weer en de Halloween Optocht voor de kleintjes is er op vrijdag 28 oktober.

Emiclaer EKmand

14 juni 2021 - 26 juni 2021

De Emiclaermand is terug! Dit keer in het oranje. Wil jij zo'n toffe mand gevuld met allerlei oranje- en voetbalartikelen winnen? Laat een foto achter in de reacties in jouw beste, meest gekke EK/Oranje outfit. Iedereen mag mee doen jong & oud zelfs jouw EK huisdier.

De Emiclaermanden worden zaterdag 12 & 19 juni uitgedeeld aan de winnaars. Als Nederland het ver schopt, verlengen we wellicht de actie. 

123

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!


© 2023 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels,
horeca & supermarkten

OPENINGSTIJDEN

Privacy | Cookies | Urban interest