Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

Er is altijd wel iets te doen in en rondom Emiclaer!

Hier houden wij je op de hoogte van alle evenementen in en rondom het winkelcentrum. Emiclaer on the Beach, optredens, braderieën, meet & greet met Garfield en nog veel meer. Je vindt het allemaal bij Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Zomer of winter, een gezellige sfeer is er altijd!

Weten wanneer jij bij Emiclaer moet zijn? Houd deze pagina in de gaten. 

December Cadeaumaand

1 december 2020 - 31 december 2020

Emiclaer deelt uit! Dat is nog eens lekker uitpakken in de decembermaand. Winkelcentrum Emiclaer deelt cadeaus uit van 1 t/m 31 december 2020 als je meedoet met December Cadeaumaand. Speel mee en win: je maakt kans op één van de vele cadeaukaarten, Staatsloten of andere prijzen. Er is altijd een cadeau!

Koningsdag = Woningsdag

23 april 2020 - 28 april 2020

Dit jaar is niet alleen de naam, maar ook de invulling anders dan voorgaande jaren. Dat hoeft echter niet te betekenen dat Koningsdag 2020 minder leuk hoeft te zijn. Hieronder lees je alles over de oranje acties en initiatieven van de ondernemers uit Winkelcentrum Emiclaer. Daarnaast staat er een leuke koningsdag kleurplaat voor jou klaar én kun jij je vermaken met de leuke koningsspelen!

12

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!


© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emicelaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels,
horeca & supermarkten

OPENINGSTIJDEN

Privacy | Cookies | Urban interest