Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

01-11-2020

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum Emiclaer doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Emiclaer in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Emiclaer slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

 

Piek- en daluren in Emiclaer
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Van maandag t/m donderdag ( en op de koopzondag) is het tot 15:00 uur rustig tot gemiddeld druk in ons winkelcentrum.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op vrijdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels & supermarkten
OPENINGSTIJDEN

Privacy | Cookies | Urban interest