Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkels

A
Albert Heijn
J
Jumbo

De supermarkt voor iedereen

Of Everybody Appie. De Albert Heijn is met haar 130-jarig bestaan niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraat. Naast de alledaagse verse producten, de bonuskaart met aanbiedingen op maat en de Allerhande waarin een combinatie van de lekkerste en makkelijk klaar te maken recepten in staan, is er ook de Allerhande Box ofwel Inspiratiebox. Hierin krijg je een 2-persoonsmaaltijd met ingrediënten op basis van jouw voorkeuren volledig klaar om door jou bereid te worden. Heb jij al trek gekregen? Tot snel in winkelcentrum Emiclaer!

Jumbokwaliteit voor een Jumboprijs

Tijdens Sinterklaas of Kerst, in het voorjaar of najaar: supermarkt Jumbo brengt je alle dagen van de week heerlijk verse producten. Of je nu zin hebt in lekkere delicatessen, een zoetig tussendoortje of een volledige maaltijd; bij Jumbo kun je jouw dagelijkse boodschappen exact naar wens inkopen. Met de 7 zekerheden garandeert Jumbo: vlot winkelen gecombineerd met service en geld terug- garantie. Kom daarom snel naar Jumbo in het winkelhart van Amersfoort!

Openingstijden supermarkten winkelcentrum Emiclaer

Kijk voor de openingstijden en locaties van Albert Heijn & Jumbo op de betreffende winkelpagina's hierboven. En bekijk meer informatie over onze versspecialisten hieronder. Zien wij jou binnenkort in ons winkelcentrum?

Zin in dagvers? 

Naast de dagelijkse boodschappen kun je bij Emiclaer ook terecht voor de lekkerste verse producten. Unieke Aziatische specialiteiten, verse broden van onze bakkers, kibbeling, tonijn of een heerlijke fruitsalade; onze toko versspecialisten hebben alles wat jij nodig hebt voor kant-en-klaar vers of een uitgebreid diner. 

Banketbakkerij De Jong >
Emiclaerhof 148
3823 ER Amersfoort 
033 4565000 

Groenendijk De Bakkende Bakkers >
Emiclaerhof 240
3823 ET Amersfoort 
033 4553238 

De Visscher Visspecialiteiten >
Emiclaerhof 236
3823 ET Amersfoort 
033 4563829 

Groentehal De Goudreinet >
Emiclaerhof 256
3823 ET Amersfoort 
033 4562986 

Toko Tjin >
Emiclaerhof 258
3823 ET Amersfoort 
033 4563609 

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.