Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

G
Ger Schoen Lederwaren
N
Nelson
S
Shoeby
W
Willemse schoenen

Schoenenwinkels Amersfoort

In het winkelcentrum Emiclaer zijn Nelson, Shoeby en Willemse schoenen te vinden. Deze schoenenwinkels hebben ieder hun eigen collectie en stijl. Zo kenmerkt Nelson Schoenen zich al sinds 1949 met een assortiment aan internationale topmerken, in combinatie met de private label collectie. De schoenketen telt inmiddels 90 winkels, waaronder in ons winkelcentrum Emiclaer. Naast Nelson Schoenen is ook Shoeby te vinden. Waar modieuze kleding met trendy schoenen samenkomen voor de eigentijdse dame. Enkellaarzen, sneakers, laarzen, pumps en bijbehorende accessoires; ze zijn allemaal te vinden bij Shoeby. En voor zowel de dames als heren heeft Emiclaer tenslotte; Willemse Schoenen. Deze schoenenwinkel in Amersfoort onderscheid zich door een breed assortiment aan goede kwaliteitsschoenen. Zo hebben zij een ruim assortiment aan leuke en hippe schoenen waarin eigen inlay zooltjes passen (podologische zooltjes). Kom snel langs en ervaar zelf!

Schoenen of lederwaren?

Bij Ger Schoen Lederwaren ishet lastig om een keuze te maken. De winkel heeft een ruim assortiment aan schoenen, tassen en andere lederwaren. Daarnaast verkoopt Ger Schoen en Lederwaren ook grote koffers voor mee op reis of kleine trolley op wieltjes voor compact reisgemak! 

Openingstijden schoenenwinkels Amersfoort

De openingstijden van onze schoenenwinkels kun je bekijken door op de betreffende winkelpagina boven in het overzicht klikken. Tot ziens in winkelcentrum Emiclaer!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.