Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Winkels

L
Lekkerrr by Amersfoort
R
Restaurant Bella Venezia
Restaurant China Palace
Restaurant Reyna Bê
T
The Blueberry

Italiaans genieten

In de restaurants van Amersfoort kun je heerlijk uit eten gaan. Zo heb je de Italiaanse keuken, de Aziatische keuken en onze internationale keuken met diverse overheerlijke tapas, mezzes en andere kleine hapjes uit de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan het Italiaanse restaurant Bella Venezia, waar je verschillende regionale gerechten uit het land van de pasta, pizza en antipasti kunt eten. Gegarandeerd genieten van verse ingrediënten, gecombineerd met de kunsten van de beste chefs en flinke dosis Mediterrane passie! Wie wil dat nou niet?

Dan kies ik voor… Chinees!

Naast het Italiaanse restaurant heeft ook hét Aziatische restaurant in Amersfoort boordevol lekkers. Restaurant China Palace heeft een ruim aanbod van overheerlijke sushi, vegetarisch, salades, kippenvlees, rundvlees, lamsvlees, seafood en afsluitend een heerlijk dessert. De Aziatische gerechten worden met liefde bereid en dat proef je. Kom en geniet!

Voor jou alleen de wereld

In het centrum van Amersfoort is ook Wereldrestaurant Reyna Bê te vinden. Een tapasbar met een internationale kaart over de hele wereld. Zo heb je de authentieke rundercarpaccio, Indonesian loempia, Griekse moussaka en nog veel meer! Door de omvang van het restaurant kun je hier zowel met grote groepen als met z’n tweeën terecht. Dus of je nu een bedrijfsuitje met werk hebt of gezellig met je vriendin uit eten gaat; wij hebben een een plaatsje voor jou! Van een gezellige borrel tot een uitgebreid buffet, voor kleine momenten en grote evenementen. Bij Reyne Bé in winkelcentrum Emiclaer kun je terecht! 

Openingstijden restaurants Amersfoort

De openingstijden van de restaurants bij Emiclaer in Amersfoort zijn bovenaan deze pagina te vinden. Je kunt op het betreffende restaurant klikken voor meer informatie. Tot snel in winkelcentrum Emiclaer!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.