Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Winkels

B

Brasserie Emiclaer

H
Hema
K
Kwalitaria Lekkerrr
T
The Blueberry

Lekker lunchen in Amersfoort

In het winkelhart van Amersfoort is Brasserie Emiclaer te vinden. Deze wordt al 20 jaar gerund door dezelfde familie en die hartstocht voel je in de brasserie en proef je in de lunchgerechten. Of je nu zin hebt in een broodje kroket, tomatensoep of een Italiaanse bol met rundercarpaccio; bij Brasserie Emiclaer wordt het met plezier voor je bereid. Je favoriete lunchgerecht in combinatie met een ijskoude frisdrank? Of juist zin in een kop koffie? Hier ben je aan het juiste adres!

Kwalitaria staat voor kwaliteit

De fastfoodketen Kwalitaria uit Amersfoort staat garant voor een heerlijk smaak en snelle service met een glimlach. Voor een lekkere lunch, warme maaltijd en snelle hap zit je bij Kwalitaria goed. Met een ideale combinatie van snackbar, broodjeszaak en assortiment van salades is er voor een ieder wat wils. Kom en geniet van alle heerlijkheid!

Openingstijden lunchrooms Amersfoort

Voor de openingstijden van onze lunchrooms kun je bovenaan de pagina op de desbetreffende winkelpagina's klikken. Daar vind je ook de contactgegevens en adressen. Zien we jou binnenkort genieten?

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.