Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkels

H
Hizi Hair
T
Team Kappers

Maak je look compleet

Toe aan een nieuwe coupe met volume, geknipt door de meest bekwame kappers, voor een betaalbare prijs? In het centrum van Amersfoort zijn Hizi Hair, Clubkappers en Cosmo Hairstyling te vinden. Drie kappers met ervaring, feeling voor elk soort haar en een magische touch met de schaar. Of je je haar nu wilt laten knippen, kleuren, wassen of föhnen; in Winkelcentrum Emiclaer ben je aan het juiste adres. Naast de vele mogelijkheden voor het knippen van je kapsel, zijn er ook diverse professionele haarproducten te koop om je mooie lokken in perfecte conditie te houden. Wil je dit in combinatie met de ontspannende hoofdmassage bij Hizi Hair? Loop je liever binnen zonder afspraak bij bij Clubkappers? Of wil je wel eens in de mobiele haarsalon van Cosmo Hairstyling zitten? Kom snel langs en ervaar de meest luxueuze, rustgevende en vakkundige kapsalons van Amersfoort in Emiclaer! 

Openingstijden kappers Amersfoort

Voor de openingstijden, contacten en adressen kun je bovenaan de pagina op de betreffende winkelpagina's klikken. Zo word je direct doorverwezen naar de informatie waar jij naar opzoek bent! Gevonden? Kom dan snel langs in Emiclaer voor jouw nieuwe coupe!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.