Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Winkels

B
Baronyan Juweliers
H
Hema

Juwelier Amersfoort

Bij Cachet Juweliers vind je prachtige edelstenen! Van goud en zilver tot diamanten en kristallen. De sieraden zijn met passie en liefde gesmeed, geslepen en gepolijst tot een waar kunstwerk. De kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, horloges en trouwringen zijn een pracht om te zien. Met merken als Pandora, Ice Watch, Buddha to Buddha, Calvin Klein en Swarovski ben je hier voor alle soorten, maten en merken aan het juiste adres. Daarnaast heeft Cachet ook zijn eigen exclusieve collectie. Een prachtige set van sieraden van 14 karaat geel- of witgoud, met briljant geslepen diamant. Zien we jou binnenkort met je nieuwe juwelen?

Hema of Hebbe d'Inge?

Hema en Hebbe d’Inge hebben beide ook een prachtige eigen collectie sieraden en eigentijdse bijou. Deze winkels zijn niet weg te denken uit ons winkelcentrum! Met horloges, armbanden, ringen en woonaccessoires onderscheiden Hebbe d’Inge en Hema zich door hun fun gifts, maar ook door de prachtige woondecoraties. Al reizend verzamelen Hebbe d’Inge diverse producten en nemen zij verschillende collecties op van uitgekozen merken. Daar waar Hema naast accessoires een ruim aanvullend assortiment aan sjaals, handschoenen, mutsen, tassen, portemonnees, schoenen, sloffen en riemen heeft. Kom en laat je verrassen!

Openingstijden sieradenwinkels Amersfoort

Bekijk de openingstijden, telefoonnummers en adressen door op de bovenstaande winkelpagina's te klikken. Tot snel in winkelcentrum Emiclaer!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.