Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Winkels

B
Bakkerij Groenendijk
Banketbakkerij De Jong
T
The Blueberry

Dé bakkers van Amersfoort

In het winkelcentrum Emiclaer is Banketbakker De Jong te vinden. Zij staan dagelijks voor je klaar met Amersfoortse keitjes, cake, chocolade artikelen, hartige broodjes, luxe gebakken, petit fours en overheerlijke taarten. Daar waar Groenendijk De Bakkende Bakkers paraat staat met de broodnodige versartikelen. Zo is er brood in alle vormen, soorten en smaken en hebben zij de allerlekkerste fototaarten, bruidstaarten en kindertaarten. Tenslotte is MultiVlaai in Emiclaer gevestigd: de bekende Limburgse keten met alleen de meest verrukkelijke vlaaien. En The Real American Bakery waar je lekker Amerikaan kan smullen van de Red Velvet Cake, Caramel Carrot Cake en Five High Chocolat Cake. Grenzeloos genieten in Emiclaer!

Openingstijden bakkers Amersfoort

Om de openingstijden van onze bakkers te bekijken klik je bovenaan de pagina op de desbetreffende winkel. Tot ziens in winkelcentrum Emiclaer!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer!
Of je nu komt voor onze damesmodewinkels voor een hele nieuwe garderobe of bijpassende schoenen bij een outfit zoekt: bij Emiclaer in Amersfoort ben je aan het juiste adres! Ook bij Albert HeijnJumbo en onze versstraat slaag je voor jouw dagelijkse boodschappen én de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je altijd bij Winkelcentrum Emiclaer terecht voor een gezellige lunch of een smaakvol diner tijdens of na het winkelen. Er is altijd een goede reden om bij Emiclaer langs te komen.

Parkeren is gratis bij het winkelcentrum.