Dierenspeciaalzaak Speelberg

Openingstijden

maandag 13:0018:00
dinsdag 09:0018:00
woensdag 09:0018:00
donderdag 09:0018:00
vrijdag 09:0021:00
zaterdag 09:0017:00
zondag Gesloten *

* wij zijn niet geopend tijdens koopzondagen

dierenwinkel

Adres & contact

Laan naar Emiclaer 77
3823 EG Amersfoort
033 4563518
www.dierenspeciaalzaak-speelberg.nl
speelberg@discus.nl

Dierenspeciaalzaak in Emiclaer heeft het beste voor je huisdier

In winkelcentrum Emilcaer van Amersfoort vind je Dierenspeciaalzaak Speelberg. De dierenwinkel heeft een ruim aanbod aan accessoires en speelgoed voor jouw huisdier en alleen de allerbeste voeding voor jouw hond of kat waardoor ze gezond en fit blijven.

Ook voor alles wat je zoekt voor in en om je aquarium zit je bij Dierenspeciaalzaak Speelberg goed. Van een lichtkap tot filters, maar ook voor aquariumverwarming en speciaal vissenvoer voor een hogere weerstand en mooiere kleuren kun je bij deze dierenwinkel in Amersfoort terecht. Daarnaast is er een klimrek voor parkieten of dwergpapegaaien, alles voor je knaagdier en natuurlijk het nodige kwaliteitsvoedsel voor jouw favoriete huisdier.

 

Dierenwinkel Speelberg is ook dé plek voor sportvissers! 

Wil je graag starten met sportvissen of ben je al een échte sportvisprofessional? Je kunt voor al je materiaal én deskundig advies bij deze dierenwinkel in Emiclaer terecht. Van lokvoer tot hengels, van complete viskleding tot een ruim assortiment aan accessoires: het is allemaal verkrijgbaar bij Dierenwinkel Speelberg in Amersfoort.

Kortom, voor alles rondom je huisdier of je vishobby ben je bij de Dierenspeciaalzaak Speelberg in Emiclaer aan het juiste adres!