Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

Wij pinnen voor u Event
Wij pinnen voor u! kopie

Op zaterdag 04 december spelen wij voor Sinterklaas! Deze dag zal er een presentator met cameraploeg  rondlopen, om misschien wel jou blij te maken.

De ouders komen ook aan de beurt in de Sinterklaas periode. Op zaterdag 4 december loopt presentator Jeroen van 11.30 tot 15.30 uur in het winkelcentrum. Hij gaat samen met een cameraploeg door het winkelcentrum en gaat bezoekers verrassen door hun aankoop voor hen te pinnen. Emiclaer gaat voor Sinterklaas spelen met als thema ‘Wij pinnen voor u’!

De gehele aankoop wordt door Jeroen gepind in de winkel van de aankoop. Er worden opnames van gemaakt en die zullen terug te zien te zijn op de Facebook pagina van winkelcentrum Emiclaer.

Dus wilt u ook kans maken op gratis winkelen kom dan zeker naar winkelcentrum Emiclaer op zaterdag 4 december!

Spelregels: de presentator Jeroen kiest zelf in één van de winkels van winkelcentrum Emiclaer op zaterdag 4 december 2021 tussen 11.30 uur en 15.30 uur willekeurige bezoekers uit die een aankoop doen of net hebben gedaan en biedt aan om deze aankoop te betalen als cadeau van winkelcentrum Emiclaer. U kunt zich NIET aanmelden of de presentator vragen om uw aankoop voor u te pinnen. De presentator is geheel onpartijdig en kiest zelf zijn kandidaten. Uiteraard zijn medewerkers van Emiclaer uitgesloten van deelname. Bij deelname als kandidaat zullen er video-opnames worden gemaakt welke geplaatst (kunnen) worden op de Facebook pagina van winkelcentrum Emiclaer. Als u er niet mee akkoord gaat dat de video geplaatst kan worden dan kan de presentator ervoor kiezen om uw aankoop NIET voor u pinnen.

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels & supermarkten
OPENINGSTIJDEN