Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

Kidshelden Festival

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het zijn de enige, echte kidshelden! Op zaterdag 7 Maart kun je jouw favoriete kidshelden van televisie óf Youtube in levenden lijve ontmoeten. Van Shaun & Bitzer, Buurman & Buurman tot Rupsje Nooitgenoeg en als klap op de vuurpijl komt Youtuber HARM ook langs. Daar moet je bij zijn toch?!

Heb jij het verhaal van het hongerige Rupsje Nooitgenoeg al gehoord? Tijdens het festival hoor jij alles over dit leuke beestje. Wij kunnen er in ieder geval nóóit genoeg van krijgen!

6 maal 7 is 42 +2 is 44 Cats! The Pawesome katten komen naar Emiclaer. Je kunt deze harige vriendjes de poot schudden én de grootste kattenkwaad met ze uithalen!

Als er vervolgens iets gerepareerd moet worden, kun je het aan de leukste buren overlaten: Buurman & Buurman. Deze twee trouwe vakmannen zorgen ervoor dat alle klussen worden geklaard! A je To!

Challenge accepted als het aan HARM ligt. Deze Youtube legende met ruim 675.000 volgers ken jij van zijn Minecraft sessies óf van zijn vele challenges. De Emiclaer challenge zal geen 24 uur duren, maar je kunt hem wel in het echt ontmoeten!

En ken jij Shaun het schaap? Samen met de altijd trouwe Bitzer beleeft hij de gekste avonturen. Hun volgende grote avontuur is het Kidshelden festival én jij kunt het samen met hen beleven!

Ontmoet al je favoriete helden bij Kidshelden in Emiclaer op zaterdag 7 maart 2020! Bekijk hieronder het hele programma en houd de Facebook pagina goed in de gaten.

Podium
11:30 tot 12:15 uur 44 Cats
12:30 tot 13:15 uur Buurman & Buurman
13:30 tot 14:15 uur Voorlezen met Rupsje Nooitgenoeg
14:30 tot 15:15 uur Shaun & Bitzer
15:30 tot 16:30 uur HARM

Star Wars
Star Wars fans kunnen op de foto met een échte Stormtrooper. Maar er is meer Star Wars! Stoere jongen en meisjes (en hun vaders) kunnen terecht op het Star Wars Event plein. Er zijn o.a. LEGO® Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames en rekwisieten uit de film. Het Star Wars Event plein is te bezoeken van 11.00 uur tot 16.00 uur. May the force be with you, tijdens het kidshelden festival! 

WINNEN!
Maak kans op 1 van de 10 cadeaubonnen van Jase & Joy! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Emiclaer en uit alle inzendingen kiezen we 10 winnaars!

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels & supermarkten
OPENINGSTIJDEN