Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort

Halloween in Emiclaer

Halloween komt er aan en daarom organiseert Winkelcentrum Emiclaer leuke activiteiten voor jong en oud! De voorbereidingen zijn al in volle gang.
 
Momenteel is het plein omgetoverd tot een griezelige plek met enge beelden. Deze beelden worden vervangen voor wat luchtigere decoratie. Emiclaer organiseert twee leuke activiteiten (voor jonge en oudere kinderen).
 
 “Griezelcircus” – 18 tot en met 30 oktober
 Dit spookhuis is erg griezelig en dus niet geschikt voor kleine kinderen.  Oudere kinderen en volwassenen zijn welkom in het spookhuis. Het thema is circus, dus als je bang bent voor clowns is dit geen aanrader.
 
Openingstijden:
*   13.00 uur tot 16.30 uur (18 t/m 24 oktober)
*   16.00 uur tot 20.30 uur (vrijdag 29 oktober)
*   13.00 uur tot 20.30 uur (zaterdag 30 oktober)
 
 
Lampionnenoptocht – 29 oktober 

Op 29 oktober organiseert Winkelcentrum Emiclaer een Lampionnen Optocht. Deze griezelige tocht vindt plaats langs de Emiclaer-vijver. Vanuit het winkelcentrum worden lampionnen uitgedeeld. Kinderen kunnen zich laten schminken en daarna meelopen met de optocht. Onderweg krijgen de kinderen wat lekkers en worden er verhalen verteld door verhalenverteller Abe.
 
De optocht vertrekt vanaf de vijver en stopt op het pleintje bij de Albert Heijn. Het is helemaal gratis om mee te lopen. Wel moet je je aanmelden via de website van de Blueberry (https://www.theblueberry.nl/halloween). Vanaf 18.30 verzamelen we op het pleintje bij The Blueberry.  De optocht duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur. 

De fijnste winkels van Amersfoort vind je in Emiclaer! Hét stadsdeelcentrum van Amersfoort met ruim meer dan 70 winkels!© 2020 Winkelcentrum Emiclaer

Adres
Emiclaerhof 236
3823 ET  Amersfoort

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van de winkels & supermarkten
OPENINGSTIJDEN