Duurzaamheid: Iedere dag een beetje beter!

Duurzaameheid_Emiclaer_940X463.png
 

Onder het motto 'iedere dag een beetje beter' werken we voortdurend aan een duurzamer winkelcentrum. Daarnaast bouwen we aan een duurzame relatie met onze bezoekers, ondernemers en directe omgeving.

Belangrijke onderwerpen voor het winkelcentrum zijn het reduceren van energieverbruiken, het behalen van een duurzaamheidscertificaat (BREEAM In-Use), gescheiden afvalinzameling en recycling, het creƫren van lokale werkgelegenheid, tevreden bezoekers en het samenwerken met (lokale) sociale initiatieven.

 
Werkgelegenheid

Winkelcentrum Emiclaer draagt bij aan de lokale werkgelegenheid. Ruim 900 medewerkers uit Amersfoort en omgeving staan in ons winkelcentrum voor u klaar.

Sociale initiatieven

Winkelcentrum Emiclaer ondersteunt sociale initiatieven. Zo hebben we een samenwerking met MBO Amersfoort waar we stageplaatsen aanbieden en bieden we een plek aan sociale initiatieven in de wijk.

Energiebesparing

In onze parkeergarage is de verlichting vervangen door LED-verlichting. Deze lampen verbruiken weinig energie en hebben een lange levensduur. Zo zorgt dit op korte en lange termijn voor een besparing.