Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Nieuws: Winnende smaakcombinaties bij Emiclaer

14 februari 2020

Kwalitaria Lekkerrr, te vinden in winkelcentrum Emiclaer Amersfoort, heeft de eerste prijs gewonnen voor lekkerste hotdog én tosti op Horecava 2020. Met gedurfde recepten hebben ze de jury voor zich gewonnen. Benieuwd hoe?

Drie keer in de prijzen met heerlijke hotdogs

De ‘Macho Nacho’ hotdog, een combinatie van appelstroop en cheddarworst met bacon en brie, is officieel de lekkerste hotdog van Nederland. De vakjury prees de spannende smaakcombinatie van bedenker Sander Smakman, werkzaam bij Kwalitaria Lekkkerrr in Emiclaer. Daarnaast behaalde de baas van Sander, Peter de Rijk, de tweede plaats met zijn ‘Doggy Style’ hotdog. Ook de vegetarische hotdog won de eerste prijs binnen zijn klasse. Vincent Kuik, bedenker van de laatstgenoemde hotdog, is eveneens werkzaam bij Kwalitaria Lekkerrr.

Nog een (vegetarische) lekkernij

Niet alleen met hotdogs werd de prijzenkast van Kwalitaria Lekkerrr aangevuld, ook de tosti uit eigen keuken was de allerlekkerste. Het recept is bedacht door werknemer Melissa de Kolf. Deze tosti op basis van boerenbrood, jackfruit en BBQ-saus kan ook besteld worden door de vegetariërs onder ons.

Proeven?

Benieuwd geworden naar de verschillende smaakcombinaties? Alle prijswinnende lekkernijen zijn onder een dak te vinden, namelijk bij Kwalitaria Lekkerrr in winkelcentrum Emiclaer. Kom dus snel langs om te proeven en natuurlijk ook om de winnaars te feliciteren.