Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Thuisbezorgd en afhalen in Emiclaer

25 maart 2020

Restaurants, cafés en lunchrooms sluiten als maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus hun deuren. Als je denkt dat dit betekent dat je niet meer culinair kunt genieten, heb je het mis! Deze ondernemers zorgen dat jij, thuis vanaf de bank nog steeds kunt genieten van een lekkere snack, borrel of maaltijd. Jij kunt ze een mooi (contactloos) handje helpen in deze bijzondere tijden, in ruil daarvoor krijg jij een heerlijk bordje, vol met liefde en smakelijk eten! #supportyourlocals

Dorpsplein Emiclaer

Ben jij al langs geweest op het dorpsplein? Op deze virtuele plek kun je elk moment van de dag, al de verse producten van lokale ondernemers uit Emiclaer terugvinden! Deze plek is in wording en wordt elke dag geüpdatet en verbeterend, maar je mag gerust al een kijkje komen nemen! Dat kan door op deze link te klikken.

Alexanderhoeve

Stel je voor, jij in de tuin met de zonnestralen in je gezicht. Daar hoort natuurlijk een goed glas wijn bij én een goedgevulde borrelplank! Gelukkig kun je bij Alexanderhoeve alles bestellen en kun jij lekker in de tuinstoel gaan genieten. Bestellen kan via deze link.

Banketbakkerij de Jong

Jezelf direct verwennen of bewaar je het voor een later moment? Banketbakkerij de Jong heeft verschillende producten ingevroren waardoor ze langer houdbaar zijn. Ook bezorgen zij vers brood, gebak en een chocolade paasassortiment waar zelfs de paashaas jaloers van wordt! Alles bij jou thuisbezorgd door te bellen naar 033-4616730 of te bestellen via de website.

Bakkerij Groenendijk

Naast verse broodjes kun je bij Bakkerij Groenendijk nu ook terecht voor verschillende paasartikelen en zelfs voor Pizza’s to-go. De winkel is geopend maar je kunt ook een online bestelling plaatsen of bellen naar 033-3036580.

Branderij Joost

Maak het thuiswerken wat gezelliger en smakelijker met de heerlijkheden van Branderij Joost. Mis jij die lekkere koffie van kantoor? Of wil je tijdens de video vrijdagmiddagborrel een lekker nootje op tafel? Neem dan eens een kijkje in de webshop.

De Visscher

Vers uit de zee, zonder dat je de deur uit te hoeft. De Visscher zorgt voor (kinder)menu’s, (luxe) broodjes en nog veel meer. Heb jij trek in heerlijke diepzeegerechten? Plaats je bestelling telefonisch via 033-4563829 of kijk op thuisbezorgd.nl

Lekkerrr by Amersfoort

De heerlijke gerechten van Lekkerrr by Amersfoort hoef je zeker niet te missen, je kunt ze namelijk bestellen bij Kwalitaria. Kies jij voor een belegd broodje, een snackmenu of toch een overheerlijke burger? Kwalitaria is te bereiken via 033 4558311.

Toko Tjin

De Aziatische keuken staat bekend om zde heerlijke gerechten. Of je nu zelf in de keuken wil staan of je kiest voor een afhaalmaaltijd, bij Toko Tjin ben je aan het goede adres. Bel even naar 033-4729300 of bezoek de website.

Bella Venezia

Laat de dolce vita naar je toekomen! Bella Venezia is gesloten, maar afhalen of laten bezorgen is nog steeds mogelijk. Gaan jullie vanavond met de smakelijke Italiaanse gerechten de scène uit Lady en de Vagebond naspelen? Bestellen doe je hier!

Reyna Bé

Om de culinaire wereld te verkennen hoef je niet de deur uit, Reyna Bé bezorgt haar wereldse gerechten namelijk bij jou thuis. Kies uit meer dan dertig verschillende tapas voor- en hoofdgerechten. Trek gekregen? Bel naar 033-4565529 of bestel contactloos bij thuisbezorgd.nl

Slager van Norden

Bij Richard van Norden ben je aan het juiste adres voor het lekkerste vlees, heerlijke specialiteiten, vers gemaakte maaltijden, alles voor de BBQ en heel veel lekkernijen om van te genieten. Bestellen kun je doen via de webshop.

The Blueberry

Het leven is een feest, maar je moet zelf de taart bestellen! Met een paar drukken op de knop, geniet jij thuis van een heerlijk ontbijt, lunch of gebakje van The Blueberry. Neem je ook snel een kijkje op de website