Vandaag geopend 09:30 - 18:00

The Blueberry verhuist naar groter pand

18 februari 2019

The Blueberry verhuist naar een groter pand in Winkelcentrum Emiclaer. Tot en met zondag 24 februari is The Blueberry te vinden op de huidige plek. In het weekend van 9 en 10 maart is de officiĆ«le heropening en kun je weer terecht voor kleurrijke cupcakes en het lekkerste all-day ontbijt van Amersfoort!

Genieten op locatie of to-go

De ontbijt & lunchzaak met een Amerikaanse twist is inmiddels bijna een jaar te vinden tegenover Albert Heijn. Je kunt hier onder andere terecht voor versgemaakte taartjes, smoothies, milkshakes en heerlijke koffie! Al snel bleek dat de gekozen plek misschien wat aan de kleine kant was, vandaar dat er gekozen is om te verhuizen naar een ruim twee keer zo groot pand aan de overkant (Emiclaerhof 134). Hier kan je straks nog steeds terecht voor hetzelfde assortiment, maar wordt het ook makkelijker om even wat lekkers mee te nemen. Daarnaast start The Blueberry met een webshop voor het bestellen van lekkere taarten, cupcakes en meer.

Verhuizing

Zondag 24 februari is de laatste dag dat The Blueberry geopend is op de huidige plek, waarna de verhuizing in gang wordt gezet. In het weekend van van 9 en 10 maart vindt de officiƫle opening plaats. Houd voor de laatste ontwikkelingen onze Facebookpagina in de gaten!