Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Event: Sinterklaas in Emiclaer!

17 november 2019 - 30 november 2019

Zondag 17 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Emiclaer. Er zijn diverse leuke activiteiten deze maand rondom de Sint en zijn Pieten. Zo kun je mee doen aan de pietenspellenmarathon, de lampionnentocht of kun je een dansje wagen met één van de Pieten! Klopt jouw hart ook al vol verwachting?

Zondag 17 november | Sint & Piet in Emiclaer 

Op zondag 17 november is weer de intocht op Emiclaer, deze zal van start gaan om 13.00 uur. Alles draait deze dag om de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten. Ook dit jaar zorgt de Amersfoortse Klaasband weer voor prachtige muziek op deze dag!

Zaterdag 23 november | Pietenspellenmarathon 

Vandaag wordt er een parcours met verschillende spellen uitgezet tijdens de Pietenspellenmarathon waarbij kinderen stempels kunnen verzamelen om een mooie prijs te winnen. Uiteraard helpen de Pieten de kinderen en hebben sommigen zelfs ook een cadeautje bij zich in de zak. Ook is Sinterklaas aanwezig en kan je een praatje maken of met hem op de foto. Jij komt toch ook? 

Zaterdag 30 november | Lampionnenoptocht & spetterend vuurwerk  

Op de laatste zaterdag voor Pakjesavond, zaterdag 30 november, is er weer de sfeervolle en gezellige lampionnenoptocht met afsluitend een spectaculair vuurwerk. We verzamelen om 16.30 uur en starten om 17.00 uur met de optocht. Het vuurwerk start om 17.30 uur.  

Zien we je ook op één of meerdere Sinterklaasdagen in winkelcentrum Emiclaer?