Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Nieuws: Sloppy Joe van The Blueberry in de prijzen gevallen(2)

3 maart 2020

Met haar 'Sloppy Joe' behaalde Lisette de Jong van The Blueberry de tweede plaats in de categorie lekkerste lunchgerecht van Nederland. Met een bijzondere smaakcombinatie overtuigde zij de jury. Ook won The Blueberry afgelopen jaar al de prijs voor Beste Koffiezaak van Amersfoort!

Een klassieker in een nieuw jasje

De 'Sloppy Joe' van Lisette wist de harten van de jury te veroveren tijdens Horecava in de RAI in Amsterdam. Een prachtige prestatie! Het broodje bestaat uit een zoet-pittig gehaktmengsel op een bijpassend broodje. Bij het gerecht serveerde Lisette huisgemaakte groentechips en zelf ingemaakte ui en paprika in een mini weckpotje.

Ook sleepte The Blueberry afgelopen jaar de prijs voor beste koffiezaak van Amersfoort in de wacht! Vaste gasten weten wel waarom: de specialty koffie is heerlijk, toegankelijk en altijd geserveerd met een mini-huisgemaakt koekje! Dat maakt het natuurlijk helemaal af.

Een stukje Amerika in Amersfoort

The Blueberry is een enorm gezellige ontbijt- en lunchzaak met een Amerikaanse twist. Hier kun je namelijk heel de dag genieten van echte American pancakes, overheerlijke milkshakes, New York cheesecake en het lekkerste all-day ontbijt. Kom eens langs om te genieten van huisgemaakte gerechten en natuurlijk de prijswinnende 'Sloppy Joe'!

Prijswinnende gerechten in Emiclaer

De prijzenkast van het horeca-aanbod in Emiclaer raakt steeds verder gevuld. Kortgeleden sleepte Kwalitaria Lekkerrr ook al enkele prijzen binnen. Daar zijn wij als winkelcentrum natuurlijk maar wat trots op!