Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Opening: Top1Toys

2 september 2020

Er wordt flink verbouwd tegenover de Versstraat, daar opent namelijk de nieuwe Top1Toys! Op 9 september komt de droom van iedere speelgoedliefhebberuit. Je kunt er de mooiste Barbies, stoere LEGO en nog veel meer shoppen. Ook hebben zij een fantastische openings-actie, die jij zeker niet wil missen... 

Melvin en Mike zijn geen groentjes in de speelgoedwereld. De twee heren hebben jaren ervaring en besloten een nieuw avontuur aan te gaan, en wel in Winkelcentrum Emiclaer. Het winkelcentrum voelde voor hen direct vertrouwd en met alle extra faciliteiten, zoals gratis parkeren, was de keuze snel gemaakt. Het vaste personeel heeft geen afscheid te hoeven nemen, dezelfde vriendelijke gezichten helpen jou namelijk nog steeds graag aan het leukste speelgoed. 

Wat Top1toys zo uniek maakt? Hun enorm grote aanbod! Je vindt er speelgoed voor alle leeftijden en is jouw product op dit moment uitverkocht? Dan zorgen zij ervoor dat deze de volgende dag nog geleverd wordt.  

Wie opent, trakteert! Op 9 september profiteer jij van een fantastische sfeer, hoge korting en gratis cadeaus! De eerste 100 klanten krijgen bij besteding van minimaal €10,- een gratis bal. Zal elke bezoeker 50% korting op elke 2e artikel krijgen. 

Wij wensen Top1Toys veel plezier en geluk op 9 september, daar ben jij toch ook bij? 

*Korting wordt berekend op het goedkoopste artikel. Niet geldig in combinatie met andere acties.