Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Ger Schoen Lederwaren

18 september 2020

Een rugzak, handtas, portemonnee of trolley. U vraagt en Ger Schoen Lederwaren heeft het in huis. De winkel bestaat al meer dan 25 jaar, maar weet jij eigenlijk hoe de familie met de toepasselijke achternaam in de wereld van de tassen is beland?

De familie die de achternaam Schoen draagt zijn zus Carla en broer Eelco. Zij hebben het stokje overgenomen van hun vader Gerr Schoen. De winkel die begon als een schoenmakerij, waar werd later flink uitgebreid met een collectie tassen. Helaas bezitten Carla en Eelco niet de magische schoenreparatievingers van hun vader, maar passie voor de tas, die zit wel bij hen in het bloed!

Wat maakt de winkel zo speciaal? Er hangt een passend tasje voor iedereen, of jij nou acht jaar of tachtig jaar bent, er is voor ieder wat wils.  Ben je op zoek naar een tas voor erbij, een echte statement bag of een koffer om de wereld mee rond te reizen? Je vindt het al jaren bij Ger Schoen Lederwaren, gevestigd in Winkelcentrum Emiclaer.

Kijk gerust op je gemak rond of vraag een van de Schoentjes om advies. Wil je jouw tas een testritje geven voor aankoop? Dan is dat helemaal geen probleem. Breng gerust jouw laptop of A4-schrift mee, zodat je kunt checken of deze in jouw nieuwe rugzak past. Handig om een miskoop te voorkomen en hoef jij niets retour te sturen. Je bespaart jezelf de kosten en moeite en moeder natuur is je ook eeuwig dankbaar. Win-win!

Dus, ben je nog op zoek naar een nieuw tas of wil jij Carla en Eelco feliciteren met hun 25-jarig bestaan? Schroom niet en loop gerust eens binnen. Je bent altijd welkom, tot snel!