Event: Oldtimers op Emiclaer & Emiclaer Fair

2 juni 2019
Event: Oldtimers op Emiclaer & Emiclaer Fair

Zondag 2 juni organiseert winkelcentrum Emiclaer voor de vierde keer Oldtimers op Emiclaer, deze keer samen met de gezellige Emiclaer Fair. Het belooft een gezellige drukte te worden tussen 12:00 en 17:00 uur. Ook benieuwd of wil je ook je klassieker komen showen? 

Oldtimers op Emiclaer

Tijdens Oldtimers op Emiclaer bewonder je de prachtigste klassieke auto's, motoren en bromfietsen. Voertuigen van 25 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen. Ook speciale voertuigen die nog geen 25 jaar oud zijn zijn welkom. Uiteindelijk ontvangt het mooiste voertuig een leuke prijs!

Wil je ook je trots komen showen? Schrijf je dan in via onderstaande link. 

Emiclaer Fair

Tijdens deze gezellige dag kun je ook weer volop rondkijken en shoppen bij de leuke kraampjes verspreid over het winkelcentrum. Voor de allerkleinsten is er allerlei vermaak zoals: muziek, een springkussen en verse popcorn. Een leuk uitje voor jong en oud!

Inschrijven Oldtimers op Emiclaer

Ook dit jaar gaan wij weer op zoek naar het mooiste voertuig. Op zondag 2 juni gaan we het plein vullen met de mooiste klassieke auto's, motoren en bromfietsen. Wil je ook deelnemen? Schrijf je dan gratis hier in!

 

Deel dit bericht: