Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkelcentrum Emiclaer komt naar je toe!

27 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou! 

De ondernemers in winkelcentrum Emiclaer blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt, of hebben een speciale initiatieven om jou als shopper tegemoet te komen. In de lijst hieronder vindt de leuke, creatieve acties van de ondernemers en per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen.*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

Riemer Boekhandel 

Een magazine om het thuiszitten wat dragelijker te maken. Riemer Boekhandels heeft er eentje voor je gemaakt helemaal voor inspiratie, entertainment en ontspanning. Klik hier en wij wensen je alvast veel leesplezier!  

Hans Anders  

Met oog op de veiligheid kun je op dit moment niet binnenlopen voor een metingen, testen of controle. Wel kun je bij een noodgeval een afspraak maken en word je één op één geholpen door een medewerker. Ook bieden zij online hulp, meer informatie vind je op de website.

Jase & Joy 

Er zijn weer puzzels binnengekomen bij Jase & Joy. Heb jij zin om een stukje neer te leggen? Kom dan (één voor één) langs bij hen en kies een leuke puzzel uit, waar je uren plezier van hebt!

Jumbo

Wat eten we vanavond? Heb je even geen inspiratie meer, kijk dan op de receptenpagina van Jumbo. Pasta, vis of vegetarisch; voor iedereen is er een lekker recept. 

Qwibus 

Ondernemer Jeroen heeft Cafe Qwibus recent overgenomen. Door de uitzonderlijk situatie komen er op dit moment geen inkomsten binnen en raakt de kleine buffer van drie maanden snel op. Wil jij ze een hart onder de riem streken en een donatie maken? Dat kan! Meer informatie hierover en een donatie maken kan via deze link.

Bruna

Lezen leuk houden voor iedereen! Bruna organiseert van dinsdag t/m vrijdag in de ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur het seniorenuurtje. Een uur lang kunnen senioren rustig door de winkel lopen en veilig winkelen. Wij hopen dat andere winkeliers hier rekening mee houden.

De Hypotheker

Ja zeker, je kunt nog steeds terecht bij de Hypotheker! Dit kan digitaal of op afspraak. Meer informatie over hun regeling vind je hier.

Morgenster Vintage 

Ben je op zoek naar (kleine)meubels, handgemaakte producten of leuke vintage accessoires? Neem dan een kijkje op de webshop van Morgenster. Wil je toch liever alles in het echt zien? Dan kun je een afspraak maken om langs te komen bij de winkel! Bel naar: 06 11101639

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop: