De liefste Valentijn cadeautips

6 februari 2019
De liefste Valentijn cadeautips

Heb jij nog geen cadeautje gevonden voor jouw Valentijn? Geen paniek! Wij helpen je graag op weg met de leukste Valentijnsdagcadeaus.

Voor haar

Viktor & Rolf bonbon 30ml - Mooi Parfumerie Sterrenburg €71,25
 De klassieker voor Valentijn, een geurtje doet altijd goed! Prikkel je zintuigen met de heerlijk geur 'bonbon'.

Etui - HEMA €4,-
Zorg dat je lief altijd aan je denkt als ze onderweg is. Dit HEMA-etui is multifunctioneel. Ideaal te gebruiken als beauty bag of voor naar haar werk. Spread the love!

Rode roos - Van Beest (vraag naar prijs in de winkel)
Is jouw Valentijn een echte romanticus? Laat je hart spreken en verras jouw lief met een prachtige rode roos! 

Rode luipaard riem - Shoeby €9,99
A touch of leopard! Deze riem met rood faux fur luipaardvachtje is geen standaard cadeau. Een perfect cadeau voor de fashionista.

Voor hem

Jamie's comfort food - Bruna €29,99
Voor de echte keukenprins. Een cadeau waar je jezelf ook absoluut een plezier mee doet. Heerlijke maaltijden gegarandeerd!

Philips scheerapparaat - Blokker €45,99
Heeft jouw Valentijn een bebaarde kin? Dan maak je hem blij met dit functionele cadeau waarmee hij zal zich helemaal de man zal voelen.

Leonidas hart - Multivlaai €16,70
Liefde gaat door de maag! Verover jouw Valentijn met de lekkerste Leonidas bonbons. Wist je dat chocolade een gevoel van verliefdheid geeft? Geen man die dit cadeau kan weerstaan.

Joseph Guy cognac - Gall & Gall 21,99
Is jouw man een gezellige borrelaar? Dan is dit cadeau echt wat voor hem. Deze cognac is fruitig met lichte sporen van eikenhout en vanille voor een zachte afdronk. Cheers!

Deel dit bericht: