Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Blog: De perfecte Paasbrunch

16 maart 2020 - 13 april 2020

Steeds vaker kiezen we voor een vrolijke brunch tijdens de paasdagen. Het mooie is dat alles mag! Ontbijt en lunch. Zoet en hartig. De paasbrunch is een groot feest. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Kakelverse producten

In ons Versplaza kun je naar hartelust boodschappen doen voor jouw ideale brunch. Bij een gezellige brunch hoort natuurlijk vers brood en een paasstol. De lekkerste broodspecialiteiten en gebakjes scoor je bij Bakkerij Groenendijk en Banketbakkerij De Jong. Beleg het brood van de warme bakker met heerlijke kaas van Alexanderhoeve en fijne vleeswaren van Traiteurslager van Norden. Natuurlijk ook té lekker om te snoepen! Haal wat vitamientjes zoals aardbeien of ander vers fruit bij onze supermarkten.

Een ei hoort erbij

Bij een paasfeest mogen eieren niet ontbreken! Je kunt ze verstoppen en zoeken met de kinderen. Ook op de brunchtafel kiezen we graag voor eieren. Gekookte eitjes om uit te lepelen, eggs benedict of scrambled eggs, allemaal perfect voor de paasbrunch. Heeft chocolade jouw voorkeur? De lekkerste chocoladepaaseitjes scoor je bij Multivlaai of de bakkers in Emiclaer. Maar pas op: al het lekkers in deze winkels is moeilijk te weerstaan!

Feestelijke brunch

Zet voor wat extra gezelligheid een vaas met een mooi plukboeket op tafel. Voor een vrolijke bos bloemen kun je terecht bij Oudshoorn Bloemen en Van Beest Bloemen en Planten. Op zoek naar een grappig detail voor jouw paastafel? Tover je linnen servetten dan om tot paashazen door ze te vouw tot konijntjes (zoek voor voorbeelden op ‘bunny napkins’). Succes gegarandeerd!

Op je paasbest

Een mooie outfit voor tijdens de paasdagen? Deze shop je bij onze modewinkels! We hopen op prachtig weer tijdens Pasen. Wat dacht je van een kleurrijk zomers jurkje van Femm Mode? Ook bij Studio Jill scoor je hippe fashion items. Mannen shoppen een mooi overhemd en broek bij ter Stal of The Stone. Een paar schoenen van Willemse schoenen of Nelson maakt jouw look compleet. Na een bezoekje aan Team Kappers of Club Kappers ben jij helemaal klaar voor de paasbrunch! Nog meer winkelen? Bekijk snel het gehele winkelaanbod.

Heerlijke paasdagen gewenst!