Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Blog: De perfecte Paasbrunch

21 april 2019

Steeds vaker kiezen we voor een vrolijke brunch tijdens de paasdagen. Het mooie is dat alles mag! Ontbijt en lunch. Zoet en hartig. De paasbrunch is een groot feest. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Kakelverse producten

In ons Versplaza kun je naar hartelust boodschappen doen voor jouw ideale brunch. Bij een gezellige brunch hoort natuurlijk vers brood en een paasstol. De lekkerste broodspecialiteiten en gebakjes scoor je bij Bakkerij Groenendijk, Banketbakkerij De Jong. Beleg het brood met heerlijke kaas van Alexanderhoeve en fijne vleeswaren van Richard van Norden Keurslagerij. Natuurlijk ook té lekker om te snoepen! Haal wat vitamientjes zoals aardbeien of ander vers fruit bij onze supermarkten.

Zo blij als een ei

Bij een paasfeest horen eieren! Je kunt ze verstoppen en zoeken met de kinderen. Maar ook op tafel mogen eieren niet ontbreken. Gekookte eitjes om uit te lepelen, eggs benedict of scrambled eggs, allemaal perfect voor de paasbrunch. Heeft chocolade jouw voorkeur? De lekkerste chocolade paaseitjes scoor je bij Multivlaai. Maar pas op, al het lekkers in deze winkel is moeilijk te weerstaan!

Feestelijke brunch

Zet voor wat extra gezelligheid een vaas met een mooi plukboeket op tafel. Voor een vrolijke bos bloemen kun je terecht bij Oudshoorn Bloemen en Van Beest Bloemen en Planten. Op zoek naar een grappig detail voor jouw paastafel? Tover je linnen servetten dan om tot paashazen door ze te vouw tot konijntjes (zoek voor voorbeelden op ‘bunny napkins’). Succes gegarandeerd!

Op je paasbest

Een mooie outfit voor tijdens de paasdagen? Deze shop je bij onze modewinkels! Het weer belooft prachtig te worden tijdens Pasen.Wat dacht je van een kleurrijk zomers jurkje van Femm Fashion? Ook bij Studio Jill scoor je hippe fashion items. Mannen shoppen een mooi overhemd en broek bij ter Stal of The Stone. Een paar schoenen van Willemse schoenen en Nelson maakt jouw look compleet. Na een bezoekje aan Team KappersHizi Hair of Club Kappers ben jij helemaal klaar voor de paasbrunch! Nog meer winkelen? Bekijk snel het gehele winkelaanbod.

Feestelijke paasdagen!