Blog: Alle moeders in het zonnetje!

12 mei 2019
Blog: Alle moeders in het zonnetje!

Natuurlijk verdient jouw moeder het hele jaar door alle aandacht die ze maar wenst. Maar op Moederdag mogen alle moeders zich extra speciaal voelen. Je eigen moeder, schoonmoeder, oma of je zus die net mama is geworden. Wij geven je tips om haar op een leuke manier te verrassen!

Quality time met de allerliefste

Waar maak je jouw mama nu blijer mee dan met wat quality time? Neem haar mee voor een fijn dagje shoppen. Maak deze verwendag compleet door haar op een lekkere lunch te trakeren. Gezellige adresjes in Emiclaer zijn onder andere The BlueberryLekkerrr by en Qwibus. Leg je moeder in de watten!

Een ontbijtje vol liefde

Deze Moederdag klassieker tovert altijd een glimlach op haar gezicht. Het mooie is dat je net zoveel kunt uitpakken als je zelft wilt! Wat dacht je van een glaasje bubbels van Gall & Gall voor wat extra feestelijkheid?

Zeg het met woorden

Natuurlijk doet een persoonlijk cadeautje het ook altijd goed. Scoor een lief kaartje bij Boekhandel Riemer of Bruna en beschrijf hoe blij je met jouw moeder bent. Dit is hét moment om haar te bedanken voor alles wat ze doet.

Aan alle mama's: bedankt en een fijne Moederdag!

Deel dit bericht: