Liefde gaat door de maag!

14 februari 2019
Liefde gaat door de maag!

Wil je jouw Valentijn op een écht originele manier verrassen? Neem hem of haar dan mee voor een heerlijke lunch of romantisch etentje in Emiclear. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een aantal Valentijn-proof opties voor je op een rijtje gezet!

Onze pareltjes!

Bella Venezia is een uitstekende keus voor liefhebbers van de Italiaanse keuken! In dit restaurant vind je allerlei regionale gerechten op de menukaart, zoals insalata, spaghetti, vleesgerechten, visgerechten, Italiaanse pizza’s en natuurlijk heerlijke desserts, zoals huisgemaakte tiramisu.

Neem je je liefje liever mee uit lunchen? Dan is Brasserie Emiclear the place to be! Het is de plek om even heerlijk tot rust te komen onder het genot van een kopje koffie of een lekkere versgemaakte lunch.

Kan je altijd moeilijk kiezen wat je wil eten? Bij Wereldrestaurant Reyna Bê is er voor ieder wat wils! Kom een heerlijke verscheidenheid aan wereldse gerechten proeven.

Last but not least is daar nog Kwalitaria! Toch meer zin in een vettige hap, maar dan wel op sterrenniveau? Dan is dit de plek voor jou!

Natuurlijk zijn er nog een hoop andere plekken waar je ook heerlijk kan eten, dus vergeet deze ook zeker niet even te checken! Bekijk hier het complete aanbod.

Fijne Valentijn!

Deel dit bericht: