Oldtimer bijeenkomst

17 juni 2017
Oldtimer bijeenkomst

Op zaterdag 17 juni organiseert winkelcentrum Emiclaer voor de tweede maal een klassieker en oldtimer bijeenkomst! Alle voertuigen van 25 jaar en ouder zijn van harte welkom zoals auto’s, motoren en bromfietsen. Natuurlijk zien we ook graag youngtimers want dit zijn de oldtimers van de toekomst! Helaas kunnen we vrachtwagens en (grote) bussen niet toelaten in verband met beperkte ruimte. 

Deelnemen
Schrijf je in via het formulier op deze pagina. Deelname is ook deze keer weer gratis en bij aankomst ontvang je bonnen voor koffie met gebak. Als dank voor je deelname ontvangt elke inschrijving een shoptegoed van € 10,-* die je vrij kunt besteden in het winkelcentrum gedurende deze dag. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt dan stopt de inschrijving. De ruimte op winkelcentrum Emiclaer is helaas beperkt.

Wanneer het maximaal aantal deelnemers bereikt is ben je natuurliijk van harte welkom (met je klassieker) om langs te komen op 17 juni. Je kunt dan helaas niet op het plein parkeren maar wel op de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Deelname is geheel op eigen risico. Graag tot dan!

*Shoptegoed in vorm van waardemuntjes. Maximaal 1 set muntjes per inschrijving.

Schrijf je in voor de Oldtimer bijeenkomst

* verplicht veld
Hou mij voortaan op de hoogte van nieuws & events via de Emiclaer nieuwsbrief *